Allt om snygga killar

Snygga frisyrer på killar 2021

Top 10 lista på snyggast killfrisyrerna

Precis som inom mode finns det frisyrer som anses vara snyggare än andra. Vad som anses vara snyggt förändras dock mellan åren, precis som när det gäller kläder. När det kommer till snygga killar och frisyrer finns det ett antal som många anses vara de snyggaste. Men samtidigt varierar det en hel del eftersom en viss frisyr kanske inte passar alla killar. Vissa personer ser jättebra ut med långt hår medan det ser helt knasigt ut för andra. På grund av detta är det svårt att säga exakt vilka frisyrer som är de snyggaste. Men samtidigt finns det några frisyrer som anses vara snyggare än andra. En sorts frisyr som är populär och passar de flesta är kortare på sidorna och längre hår mitt uppe på huvudet. Denna frisyr finns dock i flera varianter vilket innebär att man kan anpassa den efter det håret man har.

1. Mellanlångt stylat hår

Vissa anser att detta inte är en frisyr direkt beroende på att den har ett utseende som skriver ”morgonfrisyr”. Det är ett bra alternativ för alla med längre hår och som inte passar med till exempel en Buzz Cut. Det är dock inte den lättaste frisyren att styla. Det behövs många gånger antingen hårspray eller wax. Den ska nämligen se ut som en välvårdad morgonfrisyr.

mellan långt hår

2.The Tapered High & Tight

The Tapered High & Tight är ett bra alternativ för alla som inte har tid eller orken att underhålla sitt hår särskilt mycket. Den påminner en hel del om The Buzz Cut, som du kan läsa om här nedan, i utseendet, den enda skillnaden är att håret är en aning längre.

Tapered

3. The Buzz Cut

The Buzz Cut är en frisyr som inte passar alla, men är väldigt snygg hos de som klarar av en sådan frisyr. Det är helt enkelt en väldigt kort frisyr som gör det möjligt att se huvudets form. Skulle man därför ha några knölar eller sådant i hårbotten kommer dessa att synas väldigt tydligt. Det finns olika varianter av denna frisyr, antingen kan man låta kanterna följa den naturliga formen av huvudet eller göra de mer raka och vågade.

Buzzcut

4. Struktur klippningen

The Textured Crop är en snygg frisyr som passar alla som inte vill lägga ner mycket tid på morgonen. Den har ett utseende som säger ”I woke up like this” och är snygg utan att kräva mycket underhåll. Frisyren består av kortare på sidorna och längre uppe på huvudet. Den passar främst alla som har tjockare hår med en naturlig textur.

Struktur

5. The Undercut Quif

The Undercut Quif är en frisyr som har funnits nu i några år. Men trots detta har den fortsatts att vara en av de populäraste frisyrerna för killar. Den här frisyren består av rakade sidor samt lite längre hår uppe på huvudet. Det längre håret ska även vara mjukt och luftigt vilket innebär att man inte ska arbeta in så mycket stylingprodukter.

Undercut

6. Slick Back

En Slick Back eller back slick är en relativt fräsch och luftig frisyr som har mycket liv. För att man ska kunna välja denna frisyren krävs det många gånger att man har lite längre hår. Det är också viktigt att inte blanda ihop en slick back med en back slick. En back slick är nämligen motsatsen till en denna luftiga frisyr. Vissa använder cbd olja på håret för att få håret lystert.

Slick back

7. Sidbena

Sidbena är en klassisk och väldigt stilig frisyr som varit populär under en längre tid. En av de bästa sidbenorna innebär att håret ska vara en aning kortare på sidorna och längre uppe på huvudet. Man kan säga att den påminner lite om en lite kortare och stiligare variant av den mellanlånga morgonfrisyren. Det är många frisyrer som kräver en sådan klippning. I flera fall är det främst stylingen som avgör vilken frisyr det är man har.

Sidbena

8. French Crop

En French Crop innebär, precis som många andra frisyrer, kort hår på sidorna och en aning längre uppe på huvudet. Den är väldigt enkel att underhålla. Egentligen behövs det inga produkter eller stylingtekniker för att sköta om den. Ifall man önskar kan det dock användas en hårvax som hjälper håret att se luftig och matt ut.

French crop

9. Rakat

Det här är en av de absolut enklaste att ta hand om. Det är dock inte en frisyr som passar alla personer. Med rakat hår kommer alla skavanker på hårbotten att synas tydligt. Det är också rekommenderat att raka huvudet regelbundet för att hålla en fräsch look. Det är främst personer med håravfall eller väldigt tunt hår som väljer att raka bort allt för att slippa ha kala fläckar. Ytterligare en sak som kan vara bra att tänka på är att smörja in hårbotten så den inte ser torr ut.

rakat

10. Trimmat

Det här är en blandning mellan en rad andra frisyrer. Det är helt enkelt en frisyr med väldigt kort hår över hela huvudet. Den kräver inte mycket underhåll men det kan krävas att man klipper sig en gång i veckan för att frisyren alltid ska se som bäst ut. En annan sak man bör komma ihåg är att även vid denna frisyr är det lätt att se eventuella knölar i hårbotten.

Trimmat stubb

Snyggaste frisyren varierar

Vilken den snyggaste frisyren för killar är beror på en rad olika faktorer, som tjocklek på håret, formen på huvudet, hårfärg och vare sig man har rakt eller lockigt hår. Du kan se fler exempel på snygga killar och frisyrer i våran blogg. Det bästa är att gå till en frisör som har kunskap om allt som har med hår att göra. På så sätt kan de rekommendera vilken frisyr som passar bäst. Genom att berätta för frisören vad man önskar ha för frisyr kan de anpassa den så att den passar sitt hår.

Snyggaste frisyren från en annans perspektiv varierar också. Vad en person kan tycka ser snyggt ut på en kille kan en annan tycka se helt fel ut. Frisyrer är väldigt likt mode i det att det är en smaksak. Det finns dock en rad med frisyrer som har hållit sig på listan över de populäraste i flera år samt nya som dyker upp hela tiden.