Allt om snygga killar

Diverse

Ragga upp en snygg kille i ett par nya solglasögon

Snygga solglasögon

Oavsett om du försöker imponera på en vän eller din dejt kan ett par nya solglasögon hjälpa dig att se självsäker och snygg ut. Dessutom skyddar de dina ögon från solens skadliga strålar. Oavsett om du ska till stranden eller bara umgås med vännerna i stan är ett par bra solglasögon en oumbärlig accessoar. Välj ett par som kompletterar dina egenskaper och personliga stil, så kommer du  garanterat att få uppmärksamhet överallt där du går. Med ett par nya solglasögon kommer du lättare kunna ragga en snygg och stilmedveten kille. 

Fördelar med att bära solglasögon

Solglasögon kan hjälpa till att skydda ögonen från de skadliga effekterna av ultravioletta strålar (UV-strålar). Alla solglasögon ger inte samma nivå av UV-skydd, så det är viktigt att välja ett par som ger 100% UV-skydd. Det innebär att linserna blockerar alla UVA- och UVB-strålar. Leta efter solglasögon med etiketter som anger ”100 % UV-skydd” eller ”UV 400” solglasögon kan också hjälpa till att minska bländningen, vilket gör det lättare att se på ljusa dagar. Solglasögon bidrar även till att minska rynkor och fina linjer runt ögonen.

Att bära solglasögon kan också vara en stilsymbol. Du kan känna dig cool och snygg i de rätta solglasögonen. När du väljer solglasögon är det också viktigt att tänka på passformen. Se till att glasögonen sitter tätt mot ansiktet och att de inte släpper in ljus från sidorna. Leta efter solglasögon med omlott eller solglasögon som har inbyggda sidoskydd. 

Är det lättare att ragga upp en snygg kille när man bär ett par solglasögon?

Det behöver det inte vara, men det kan fungera bättre! Solglasögon kan hjälpa dig att verka mer självsäker och attraktiv men killen du är intresserad av kanske inte är lika lätt att övertyga. I slutändan handlar det om ditt eget självförtroende och din förmåga att inleda en konversation. Att bära solglasögon kan dock ge dig en subtil fördel när du försöker fånga en killes uppmärksamhet.

Hur säger man till en snygg kille att man är intresserad?

Det kan vara svårt att berätta för en snygg kille att du är intresserad. Du kanske är orolig för att bli avvisad eller för att verka desperat. Det bästa sättet att närma sig detta är att vara självsäker och direkt. Ta ögonkontakt, le och inled en konversation. Om han verkar intresserad låter du honom veta att du skulle vilja gå på en dejt. Var beredd på att bli avvisad, men ta det inte personligt. Det finns gott om andra snygga killar där ute!